RóLUNK

Az enping boda audio equipment factory 2002-ben alakult. Az évek során együttműködött számos jól ismert márkával az audio és videó iparban az oem, odm, a minta testreszabása és a testreszabás fejlesztésében. Elkötelezett a tervezés és a termelés, és nagyon elismert az iparban. 2010-ben hivatalosan is elindult a meijes márka, és a széles körben dicsérő audio és videó termékek, a meijes, sorra dobták piacra a terméksorozatot a vezetékes mikrofon, a vezeték nélküli mikrofon, a digitális konferencia, digitális audio processzor, konferencia terem rendszer vezérlés és egyéb multimédia termékek. A boda elkötelezett a személyre szabott felhasználási élmény létrehozása mellett, és határozottan úgy véli, hogy az egyes termékeknek a különböző felhasználók igényeire kell összpontosítaniuk, ahelyett, hogy a termékre vonatkoznak.

mutass többet

SAJTóSZOBA

A 29. kína yiwu nemzetközi kis árucikk (standard) expo

Yiwu, kína-a 29. yiwu international commodities (standard) expo szemtanúja volt a meijes kivételes teljesítményének, mivel bemutatta innovatív termékeit és megoldásait. Az esemény, amelyet a yiwu international expo center-ben rendeztek, nyüzsgő hangulatot mutatott be a résztvevők és a kiállítók sokaságával.

2023-10-21 mutass többet

Egy vezeték nélküli ktv mikrofon konferencia

A karaoke folyamatában azt találtuk, hogy amikor a ktv boxban énekeltünk, gyakran elmulasztottuk a telefon felelését. A meglévő vezeték nélküli ktv mikrofon,

2021-11-12 mutass többet