O NAMA

Enping Boda Audio Oprema Tvornica osnovana je 2002. godine. Tijekom godina, surađivao je s mnogim poznatim brandovima u audio i video industriji u OEM, ODM, uzorak prilagodbe, i razvoj prilagodbe. Ona je posvećena dizajnu i proizvodnji, i vrlo je priznata u industriji. 2010. godine je zvanično lansiran brand MEIJES, a široko hvaljeni audio i video proizvodi, MEIJES, serija proizvoda uključuje žični mikrofon, bežični mikrofon, digitalnu konferenciju, digitalni audio procesor, kontrola sustava konferencijskog prostora i ostali multimedijski proizvodi. Boda je posvećena stvaranju iskustva personalizirane uporabe, i čvrsto vjeruje da svaki proizvod treba biti usmjeren na potrebe različitih korisnika, umjesto da bude predmet proizvoda.

vidi više

VIJESTI

29. Kina Yiwu International Small Commodity (Standard) Expo

Yiwu, Kina - 29 Yiwu International Commodities (Standard) Expo je svjedočio izuzetnom izvedbom meijes , kako je pokazao svoje inovativne proizvode i rješenja. Događaj, održan u Yiwu International Expo Centar, imao je užurbanu atmosferu s mnoštvom sudionika i izlagača.

2023-10-21 vidi više

Bežični ktv mikrofon za konferenciju

U procesu karaoke, otkrili smo da kad smo pjevali u KTV kutiji, često se ne javljamo na telefon. Postojeći bežični ktv mikrofon,

2021-11-12 vidi više